προσφορα εβδομαδας
ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ!!!   ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΒΕΝΕΤΙΑΣ- ΙΤΑΛΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ 7ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ 06ΗΜΕΡΕΣ   ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ ΣΤΙΣ 10/02   ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ!!      
   |   
Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2016 14:22

ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ-ΒΙΕΝΝΗ-ΠΡΑΓΑ 7,8ημέρες

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(6 ψήφοι)

ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ, ΒΙΕΝΝΗ, ΠΡΑΓΑ 

 

7,8ημέρες

 

Παρέα με τις Βασίλισσες!

 

Budapest-Christmas-Markets-3

 

1η ημέρα:  ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ (915χλμ.)
Συγκέντρωση και αναχώρηση για την Βουδαπέστη, το Μαργαριτάρι του Δούναβη. Κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις στην διαδρομή άφιξη αργά το απόγευμα, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος.

2η ημέρα: ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ (ξενάγηση πόλης και προαιρετική κρουαζιέρα στον Δούναβη)
Μετά το πρωινό θα ξεκινήσουμε την γνωριμία μας με την πόλη. Θα δούμε την Πλατεία των Ηρώων με το μνημείο της Χιλιετηρίδας, τον καθεδρικό ναό του Αγ. Στεφάνου, θα θαυμάσουμε τη λεωφόρο της Δημοκρατίας με τα καλοδιατηρημένα κτίρια και το ογκώδες σε ρυθμό μπαρόκ Κοινοβούλιο. Έπειτα θα περάσουμε στη Βούδα από τη Γέφυρα των Λεόντων. Στο λόφο των Ψαράδων θα δούμε τα κάστρα και την εκκλησία του Ματίας, στην οποία γινόταν οι στέψεις των βασιλέων. Από το λόφο του Γκέλερτ θα έχουμε μία πανοραμική θέα της Βούδας και της Πέστης, θα δούμε το άγαλμα της ελευθερίας και το κάστρο, την Τσιταντέλλα. Τέλος θα κλείσουμε με επίσκεψη στο περίφημο νησί της Μαργαρίτας. Για την συνέχεια σας προτείνουμε να απολαύσετε μια κρουαζιέρα στα ήσυχα νερά του Δούναβη.

3η ημέρα: ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ - ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ - ΠΡΑΓΑ (505χλμ.)
Επόμενος μας προορισμός η Πράγα, μετά από μια σύντομη  στάση στην Μπρατισλάβα, την νεότερη πρωτεύουσα της Ευρώπης όπου θα έχουμε τον χρόνο να περιηγηθούμε στο ιστορικό της κέντρο και να δούμε το παλιό Δημαρχείο που χρονολογείται από τον 14ο αιώνα, το παλάτι και τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Μαρτίνου, τα κυβερνητικά μέγαρα και την παλιά πύλη του Αγ. Μιχαήλ. Στην συνέχεια, αναχώρηση για την Πράγα. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας.

4η ημέρα: ΠΡΑΓΑ (ξενάγηση)
Αμέσως μετά το πρωινό ξεκινάμε την ξενάγηση μας. Θα δούμε το κάστρο Χράτσανι, παλαιό ανάκτορο των βασιλέων της Βοημίας, τον καθεδρικό ναό – γοτθικού ρυθμού – του Αγίου Βίτου, τον πύργο των Αλχημιστών, το Εθνικό Θέατρο, τα ανάκτορα Κίνσκι και Τσερνίν, το μοναστήρι Λορέττο που στεγάζει τον φημισμένο ήλιο της Πράγας με τα 6.222 διαμάντια και την αριστουργηματική πέτρινη γέφυρα του Καρόλου, με τα δεκάδες γλυπτά, που κτίστηκε τον 14ο αιώνα. Κατόπιν θα περπατήσουμε στο ιστορικό κέντρο, όπου θα δούμε το Δημαρχείο με το περίφημο αστρονομικό ρολόι του 15ου αιώνα, τον πύργο της πυρίτιδας, την πλατεία Βέντσεσλας και το μουσείο φυσικής ιστορίας. Για το βράδυ σας προτείνουμε έναν περίπατο στην παλιά συνοικία Μάλα Στράνα, με τα πανέμορφα σπίτια και τους γραφικούς δρόμους.

5η ημέρα: ΠΡΑΓΑ - ΤΣΕΣΚΕ ΚΡΟΥΜΛΟΒ - ΒΙΕΝΝΗ (535χλμ.)
Πρωινό και αναχώρηση για την «αυτοκρατορική» Βιέννη. Πρώτος μας σταθμός το Τσέσκε Κρούμλοβ, το «μαργαριτάρι της Βοημίας» που το ιστορικό της κέντρο αποτελεί μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO. Θα θαυμάσουμε τα δύο ποιο σημαντικά μνημεία της πόλης, το κάστρο και την γοτθική εκκλησία του Αγίου Βίτου. Αναχώρηση για τον τελικό μας προορισμό. Άφιξη στην Βιέννη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διαν/ση

6η ημέρα: BIENNH
Πρωινό και θα γνωρίσουμε σήμερα την πανέμορφη Βιέννη. θα δούμε την Ρίγκ Στράσσε με το θαυμάσιο πάρκο, την Όπερα, τα ανάκτορα Χόφενμπουργκ, το Κοινοβούλιο, το Δημαρχείο, τον καθεδρικό ναό του Αγίου Στεφάνου και την εκκλησία του Τάματος. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε τα θερινά ανάκτορα της Μαρίας Θηρεσίας – το αριστούργημα του Σενμπρούν με τα 1.400 δωμάτια – και το ανάκτορο του Μπελβεντέρε. Χρόνος ελεύθερος στην ελληνική συνοικία της πόλης. Διαν/ση.

ημέρα: BIENNH - ΛΟΥΜΠΛΙΑΝΑ - ΖΑΓΚΡΕΜΠ (475χλμ.)
Πρωινό και πρώτος μας σταθμός για σήμερα η πανέμορφη Λουμπλιάνα. Θα θαυμάσουμε την παλιά πόλη, το δημαρχείο, τον καθεδρικό ναό του Αγίου Νικολάου, την γέφυρα των Δράκων και τις Τρεις γέφυρες, την αγορά, την πλατεία Presernov, το παλάτι του επισκόπου με την βιβλιοθήκη και το κάστρο. Χρόνος ελεύθερος  και  αναχώρηση για την πόλη του Ζάγκρεμπ. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

ημέρα: ΖΑΓΚΡΕΜΠ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ
Πρωινό και σύντομη γνωριμία με την πρωτεύουσα της Κροατίας. Στην συνέχεια αναχωρούμε για την πόλη μας.  

 

Το 7ήμερο πρόγραμμα πραγματοποιείται ως εξής:

5η ημέρα: ΠΡΑΓΑ - ΒΙΕΝΝΗ (ξενάγηση)

6η ημέρα: BIENNH - ΛΟΥΜΠΛΙΑΝΑ - ΖΑΓΚΡΕΜΠ

7η ημέρα: ΖΑΓΚΡΕΜΠ - ΘΕΣ/ΝΙΚΗ


ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι ξεναγήσεις, εκδρομές, περιηγήσεις είναι ενδεικτικές και μπορεί να αλλάξει η σειρά που θα πραγματοποιηθούν για την καλύτερη δυνατόν εξυπηρέτηση των ταξιδιωτών. Επίσης το πρόγραμμα μπορεί να πραγματοποιηθεί και αντίστροφα

 

Τιμές και Χρεώσεις – 7ΗΜΕΡΕΣ

Ενήλικες

299 €

345 €

 

Παιδί 2-12 ετών

259 €

305 €

 

Επιβάρυνση Μονόκλινου

135 €

160 €

 

Διαμονή

Σε ξενοδοχεία 4*

 

Διατροφή

Πρωινό και 5δείπνα

 

Παρατηρήσεις

Check point και δημοτικοί φόροι 49 €

 

Αναχωρήσεις

23/12/2017 & 02/01/2018

30/12/2017

Τιμές και Χρεώσεις – 8ΗΜΕΡΕΣ

Ενήλικες

349 €

399 €

 

Παιδί 2-12 ετών

319 €

369 €

 

Επιβάρυνση Μονόκλινου

160 €

185 €

 

Διαμονή

Σε ξενοδοχεία 4*

 

Διατροφή

Πρωινό και 5δείπνα

 

Παρατηρήσεις

Check point και δημοτικοί φόροι 49 €

 

Αναχωρήσεις

23/12/2017

30/12/2017

 

Περιλαμβάνονται στις τιμές

  • Μετακινήσεις και περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
  • Διαμονή σε ξενοδοχεία 4*
  • Διατροφή (αναφέρεται στον αναλυτικό τιμοκατάλογο)
  • Έμπειρος Αρχηγός – Συνοδός του γραφείου μας
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Δεν περιλαμβάνονται στις τιμές

  • Είσοδοι μουσείων και αρχαιολογικών χώρων
  • Δημοτικοί φόροι και Check points
  • Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό η προτεινόμενο


Διαβάστηκε 2223 φορές
top

 special offer xmas 2017

 

 

SlideBar